old stars naar adelaarshorst

De wedstrijd wordt georganiseerd door de stichting Eagles against ALS, waarbij onder meer Eagles-bestuurslid Eduard Wolf betrokken is.

Aan de benefietwedstrijd doen – behalve de huidige selectie van de Eagles – onder meer oud-Eagles toppers mee als Paul Bosvelt, Harry Decheiver, Jan Kromkamp en Cees Marbus en oud-internationals als Ruud van Nistelrooy, Andy van der Meijde, Michel Mols, Arthur Numan en Pierre van Hooijdonk. Scheidsrechter Danny Makkelie fluit het duel.

Tijdens het evenement dat plaats vindt op het veld en op het stadionterrein zijn er diverse standjes met artikelen, eten en drinken. De wedstrijd wordt omlijst door optredens van bekende artiesten, zoals Lee Towers (hij zingt op de middenstip), Lil Kleine, DJ Paul Elstak, Django Wagner en Richard Hekkert.

Kaarten voor het duel kosten € 7,50 en zijn in de voorverkoop hier te bestellen, bij de fanshop in het stadion, aan de kassa in het stadionkantoor en op staging2.GA-Eagles.nl. Het laatste nieuws over het benefietduel is te volgen op de Facebook-pagina van Eagles against ALS.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.