Home / archiefcentraal / old stars naar adelaarshorst

old stars naar adelaarshorst

De wedstrijd wordt georganiseerd door de stichting Eagles against ALS, waarbij onder meer Eagles-bestuurslid Eduard Wolf betrokken is.

Aan de benefietwedstrijd doen – behalve de huidige selectie van de Eagles – onder meer oud-Eagles toppers mee als Paul Bosvelt, Harry Decheiver, Jan Kromkamp en Cees Marbus en oud-internationals als Ruud van Nistelrooy, Andy van der Meijde, Michel Mols, Arthur Numan en Pierre van Hooijdonk. Scheidsrechter Danny Makkelie fluit het duel.

Tijdens het evenement dat plaats vindt op het veld en op het stadionterrein zijn er diverse standjes met artikelen, eten en drinken. De wedstrijd wordt omlijst door optredens van bekende artiesten, zoals Lee Towers (hij zingt op de middenstip), Lil Kleine, DJ Paul Elstak, Django Wagner en Richard Hekkert.

Kaarten voor het duel kosten € 7,50 en zijn in de voorverkoop hier te bestellen, bij de fanshop in het stadion, aan de kassa in het stadionkantoor en op www.GA-Eagles.nl. Het laatste nieuws over het benefietduel is te volgen op de Facebook-pagina van Eagles against ALS.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.