Home / archiefcentraal / nieuwe aflevering van nieuwe oogst in aanloop naar stoppelhaene

nieuwe aflevering van nieuwe oogst in aanloop naar stoppelhaene

Kijk hieronder de nieuwe aflevering:
[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/eC4IERk9OYw”]

Vanaf woensdag 24 augustus is er iedere dag een uitzending van Stöppelhaene TV te zien via het Youtube-kanaal van Stöppelhaene. In deze ‘journaals’ komen de hoogtepunten van de festiviteiten, bijzondere verhalen en interviews met artiesten aan bod. Op dinsdag 30 augustus is een samenvatting van de journaals te bekijken op RTV Raalte.

Daarnaast zijn aanstaande zaterdag de opnames van de halve finale van Stöppelkids bij het Scoutinggebouw in Raalte. Opnieuw strijden vijf teams tegen elkaar om zoveel mogelijk Stöppel-munten te verdienen. Met een spannende, vernieuwde Hanenquiz, een foto-opdracht en een Stormhaan.

Vanaf dinsdag 23 augustus is de halve finale te zien op het Youtube-kanaal van Stöppelhaene. De finale speelt zich af tijdens de Oogstcorso, waarbij de teams met een eigen gemaakte wagen meelopen met de kinderoptocht. En tijdens de optocht voeren ze de finale-opdracht uit. De finale is vanaf vrijdag 2 september te bekijken via het Youtube-kanaal van Stöppelhaene.

De halve finale van Stöppelkids wordt op RTV Raalte uitgezonden op vrijdag 26 augustus. De finale op 2 september.

 

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.