nieuw tafeltennis voor mensen met een beperking

Karin Köster van TTV Wijhe: “Tafeltennis staat bekend als een snelle sport waar je snel moet bewegen en handelen. Maar ook voor mensen die daar minder goed in zijn, die zich minder goed kunnen bewegen of minder handig zijn met een balletje kan het een geweldig leuke sport zijn. TTV ondervond dat toen op diverse middagen in het voorjaar bewoners van Ygdrasil eens kwamen kennismaken met de sport. Na de kennismaking waren er een paar bewoners die graag met de sport wilden doorgaan. Voor hen, en voor alle andere mensen die door een beperking moeite hebben om bij de reguliere trainingen aan te haken start TTV Wijhe een nieuw trainingsuur. Vanaf 1 september wekelijks op de donderdag van 16.30-17.30 uur.”

De trainingen worden gegeven door Guus Bergevoet. Guus: ”We gaan als vereniging gewoon eens kijken of er voldoende animo is voor een dergelijke training. Ik heb het plezier gezien dat mensen beleven aan tafeltennis en dat gun ik iedereen. Het is een uitdaging om rekening met een ieders beperking te houden, maar die uitdaging gaan wij graag aan.”

Belangstelling om kennis te maken met tafeltennis? Heeft u/heb je een beperking waardoor deelname aan reguliere tafeltennis niet mogelijk is? Maak dan vrijblijvend kennis met tafeltennis op de donderdagmiddag. U kunt gerust op donderdag om 16.30 uur binnen lopen, of vooraf aanmelden bij Guus: 0570-522257 of via de mail van de vereniging: info@ttvwijhe.nl

Deze trainingen zijn voor mensen van alle leeftijden met een beperking, en ook geschikt voor mensen in een rolstoel. Je kunt drie maal gratis proberen, daarna is een lidmaatschap van de vereniging een vereiste.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.