nieuw heeten smijt met geld bij ludieke veiling bouwvakfeest

Op het item ´een dag op stap met prins Dave´ werd ruim 400 euro geboden, maar dan heb je ook wel een gezellige dag. Iedere dag, een jaar lang, een vers ei, wie wil dat nou niet? Het kostte de bieder uiteindelijk 175 euro, hij kreeg uiteindelijk een kip. 

Op een gevuld speenvarken van maar liefst elf kilo, direct opeten in de tent, werd 250 euro geboden. Een heerlijke puntzak patat (direct opeten), maar dan wel een van 11 kilo, kostte een vriendengroep 75 euro.

Het bestond nog niet eerder, maar in Nieuw Heeten kan het. Het gaat hier over Belgisch bloemschikken. Dat is bloemschikken in het café met Belgische biertjes, een betere combinatie lijkt niet mogelijk. Het kostte de bieder uiteindelijk 400 euro. 

Het meest prestigieuze veilingitem was toch wel het item ‘een jaar lang burgemeester van Nieuw Heeten’. Ja je hoort het goed, burgemeester van Nieuw Heeten inclusief ambtsketting. Het was de voormalig burgemeester van Nieuw Heeten Bart ten Have die er weer met deze eer vandoor ging, kostte hem wel 310 euro. 

Het grote geld in Salland zit blijkbaar in Nieuw Heeten. Daar werd ’s avonds nog keihard doorgefeest en daar werd nog veel meer geld uitgegeven. Vooral aan bier, heel veel bier. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.