mini fair rondom de olsterhof

Achter de Olsterhofrondom het koetshuis, tonen en verkopen gastexposanten een divers aanbod Engels antiek en oude Franse gebruiksvoorwerpen.

Ineke Kromdijk is een fijnschilder die optimaal gebruik maakt schaduw en perspectief. Ze volgde haar opleiding aan de Art Partout Academie voor realistische schilderkunst. Haar werk doet je verbazen, is het geschilderd of is het een foto?

Kunstenaar en keramiste Miranda van Tent heeft een atelier in Lutten.  RAKU-stoken is een belangrijk onderdeel van haar werk, ook draaien en handvormen doet ze veel. Miranda vertelt deze dagen en laat haar unieke RAKU-gestookte schalen en handgevormde vazen aan het publiek zien.

Livemuziek is er met de muzikale goudsmid David Samson die magische klanken tovert uit zijn hang drums. David speelde o.a. op North Sea Jazz, The Hague Jazz en trad op met prinses Laurentien en voor koningin Maxima.

De toegang is gratis. Voor meer informatie kun je kijken op staging2.olsterhof.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.