meerdere daders bij gewapende overval in olst

De politie is met onder andere behulp van Burgernet direct een zoekactie gestart naar de daders, maar dit heeft helaas nog geen resultaat opgeleverd.

Rond 09.30 uur werd de bewoonster in haar woning door meerdere personen overvallen. Zij werd daarbij bedreigd met een vuurwapen. De personen waren onherkenbaar en donker gekleed. Na de overval zijn zij in een blauwe Stationwagen (mogelijk een Skoda) met hoge snelheid weggereden in de richting van het centrum van Olst.

De politie is een technische en tactisch onderzoek gestart waaruit moet blijken wat er precies is gebeurd en wat is weggenomen. Heeft u vrijdagmorgen iets gezien dat te maken kan hebben met de overval, bel dan met de politie in Olst via telefoonnummer 0900-8844.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.