massale reacties op artikel de speld over nacht in raalte

Via deze link vind je het originele artikel Onderstaande de vijf reacties onder het artikel met de meeste likes:

Martijn Dadema
Als verantwoordelijk burgemeester was het inderdaad een uitdagende nacht op het gebied van Openbare Orde en Veiligheid. Pas tegen het ochtendgloren hield de telefoon op met rinkelen. En dan staat volgende week nog het grote oogstfeest Stoppelhaene te wachten. Never a dull moment in Raalte.

Lieke Huizinga
Ik schrik hier wel van hoor. Dit gaat enorm uit de hand lopen als we niet ingrijpen. Binnenkort worden we overspoeld door vluchtelingen uit dit achtergebleven gebied en word in heel Nederland het raaltifaat uitgeroepen! En worden we allemaal verplicht een haan aan te schaffen.

Laurens Limb Dee
We leven met de waan van de dag. In Heerhugowaard is al ruim een jaar een straatlantaren op de middenweg kapot, maar daar hoor je niks meer over in het nieuws.

Ely de Waal
Er was inderdaad een negatief reisadvies voor Raalte. Blij dat ik niet gegaan ben zeg! Zo komt het allemaal wel héél dichtbij!

Ina Klein Koerkamp
Jullie vergeten te vermelden dat ik om 0.30 met onze hond liep en dat er om 3.30 licht brandde. Dafne Schippers was de oorzaak van dit nachtelijk gebeuren en dat ik nu met een duffe kop achter de koffie zit. Wereldnieuws. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.