mama cafe gaat van start in raalte

Bij het Mama Café kun je laagdrempelig andere ouders ontmoeten. Enerzijds voor het contact en de gezelligheid, anderzijds omdat je graag ervaringen wilt delen en advies wilt krijgen van andere moeders hoe zij dat doen met slapen, voeden, verzorgen en meer.

Daarnaast biedt Mama Café Raalte altijd de gelegenheid om je kleintje te kunnen voeden en verschonen. Voor de kinderen biedt het Mama Café een veilige speelplek met speelgoed, speelkleden en andere kinderen om mee te spelen. 

Vrijdagochtend 9 september om 10.00 uur wordt het Mama Café door wethouder Hiemstra geopend in het Raalter Kulturhus. Daarna wordt het elke tweede vrijdagochtend van de maand van 10.00 tot 11.30 uur gehouden.

Er is tijdens de openingsochtend een clown aanwezig en Mama Loes zal schminken. Daarnaast is er een lactatiekundige aanwezig om alle vragen te beantwoorden rondom borstvoeding. De koffie, thee en wat lekkers wordt die ochtend aangeboden door de Paraboolwinkel.

De activiteiten van Mama Café zijn te volgen op Facebook en op staging2.mamacaferaalte.nl.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.