Home / archiefcentraal / lommerijk sluit filmseizoen af met het diner

lommerijk sluit filmseizoen af met het diner

Pak de laatste kans voor een fijne filmavond, dit seizoen, want hierna gaat het Lommerrijk weer in de winterslaap en wordt weer geopend in het voorjaar van 2017.

Het diner
De broers Serge en Paul dineren met hun vrouwen om een probleem te bespreken. Hun beider zoons hebben bij een uit de hand gelopen pesterij een zwerver in brand gestoken. Het is op televisie geweest en nu wil Serge, in de running voor minister-president, een persconferentie geven en hun kinderen aangeven. De anderen zijn tegen en willen de levens van hun kinderen niet laten verruïneren door zoiets. Tijdens het diner komen de verschillende opvattingen bloot te liggen. Bijkomend aspect: Serge en zijn vrouw hebben ook een pleegzoon, die de andere jongens chanteert en dreigt het openbaar te maken. Spannend relaas over de loyaliteit van ouders tegenover hun kinderen en klassenverschillen.

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.