lemelerveld in schijnwerpers tijdens proef dalfsen

In 2016 staat Lemelerveld in de picture. Er is een fietsroute vanuit Dalfsen naar ons dorp en er is een leuke wandeltocht die je langs de verschillende activiteiten leidt.

Kroonplein
Op het Kroonplein wordt een markt georganiseerd; kijken, proeven, informeren en kopen. Verschillende ondernemers en gebruikers uit het Kulturhus doen hier aan mee. Voor de kinderen zijn er activiteiten, georganiseerd door Kinderopvang Partou en SMON. Kokiebikes zorgt voor een E-bike oplaadpunt. Om 16.30 uur opent wethouder Von Martels de nieuwe site van Sukerbiet.nl op een spectaculair wijze.

Op het plein vóór Reimink is er een proeverij door Bakkerij van der Most, Coöp, Reimink en Zwakenberg Eten&Drinken. Aansluitend vindt er een dorps barbecue plaats. Je bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Opgave voor de barbecue beleeflemelerveld@outlook.com

Natuurbad Heidepark
Bij het natuurbad zijn demonstraties en open lessen van Tai Chi om 12.00 en 14.00 uur. Kom kijken en doe mee. Jeu de Boules is aanwezig om je kennis te laten maken met dit leuke, ontspannende spel. Daarnaast zijn ook hier volop activiteiten voor de kinderen en doorlopend optredens van de Bargzangers.

Heilig Hart Kerk
Drie orgelconcerten, te weten om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur, lezingen over de Kingma’s, bloemschikken en de mogelijkheid voor een rondleiding en om de kerktoren te beklimmen. Daarnaast zal de Historische kring doorlopend een voorstelling vertonen vanuit het thema iconen en symbolen over onze iconen: het Overijssels kanaal , Dirk Blikman Kikkert, de Suikerfabriek  en de RK kerk.

Hofje van Buisman
Hier vind je alle informatie rondom “Uitvaart” door Hendrie Arnold Uitvaartverzorging.

Koffiehus de Kletsmajoor.
Een Barista demonstratie en natuurlijk kunt u de heerlijkste cappuccino proeven!

Alle activiteiten vinden plaats tussen 11.00 en 16.00 uur. Aansluitend een gezellige dorpsbarbecue georganiseerd door enkele horecaondernemers en winkeliers. Voor het precieze programma zie het magazine Proef Dalfsen dat huis aan huis verspreid wordt vanaf eind augustus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.