kindercoachpraktijk salland nu gevestigd aan stationsweg in heino

Tijdens de Pompdagen was er op de donderdagmiddag een open huis voor belangstellenden. “Iedereen die wel eens wilde weten wat ik als kindercoach voor een kind of voor de ouders kan betekenen kon vrijblijvend binnen komen voor informatie of gewoon om uit nieuwsgierigheid even komen kijken”, vertelt Paulien Willemsen.

Begin september 2016 starten aan de Stationsweg workshops voor verschillende doelgroepen:
– 7 september 2016 (woensdagochtend) 10.00 – 11.30 u inloop vanaf 9.45 u Workshop MINDMAPPEN , voor ouders van schoolgaande kinderen (zie: http://staging2.kindercoachpraktijksalland.nl/kind-en-school/ )
– 14 september 2016 (woensdagavond) 20.00 – 21.30 u inloop vanaf 19.45 u Workshop COMMUNICEREN met jonge kinderen , voor ouders / grootouders/ belangstellenden (zie: http://staging2.kindercoachpraktijksalland.nl/kind-en-school/ )

Voor meer informatie over Kindercoachpraktijk Salland, Jongerencoachpraktijk Salland en oudercoaching, kijk op staging2.kindercoachpraktijksalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.