kidzenjoy bezorgt kinderen van minima leuke vakantiedag

KidzEnjoy is een initiatief van vrijwilligers in de gemeente Raalte. Deze vrijwilligers zijn sinds januari 2015 druk aan het werk om de kinderen van zogenoemde minima-gezinnen een onvergetelijke vakantiedag te bezorgen.

Ieder jaar in de zomervakantie organiseren de vrijwilligers een leuke dag voor kinderen in de leeftijd 6 tot en met 12, waarvan de ouder(s) onder de minima grens wonen. Raalte telt ongeveer 36.500 inwoners, waarvan er 3.500 inwoners (een kleine 10 procent) onder de minima grens leven. Onder deze inwoners vallen helaas ook de kinderen die door de financiele voorzieningen van hun ouders, niet eenvoudig een onvergetelijke vakantie kunnen hebben.

KidzEnjoy wil hier verandering in brengen. Samen met de vrijwilligers en sponsoren wordt er ieder jaar een activiteiten dag georganiseerd voor deze kinderen, zodat zij na de vakantie ook hun verhaal in de klas kunnen vertellen. Deze dag kunnen de kinderen onbezonnen genieten van een fantastische dag, waar zij het gevoel hebben om gezellig op vakantie te zijn. Zo wordt er een speurtocht georganiseerd, spelletjes middag, springkussens, een barbecue en als afsluiting een DJ of artiest voor muzikaal vermaak.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.