ki service salland steunt sallandse boer wim jalink

Daarnaast heeft het stel een kleinschalige bed & breakfast (staging2.hetmeulemans.nl) en een educatieprogramma voor schoolklassen die op die manier kennis kunnen maken met de boerderij. Zijn vrouw Marieke werkt als onderwijzeres en Wim’s vader verricht hand- en spandiensten op het bedrijf.

Tijdens de Stöppelhaene zal Wim zijn gezicht vaak moeten laten zien. Om zijn werkzaamheden enigszins te verlichten neemt KI Service Salland hem het werk van het insemineren van de koeien uit handen. Als klant wordt hem dit aangeboden door het KI bedrijf. “Een leuke geste om te laten zien dat we trots zijn op deze benoeming van onze klant”, zegt Erwin Elshof, een van de mede-eigenaren van KI Service Salland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.