kermis middel geeft buurthuis zo maar even 3000 euro

Aan de kermis in Middel, die 70 jaar lang is gehouden, kwam vorig jaar een eind. Door het grote aanbod aan festivals en andere activiteiten werd het bezoekersaantal aan de kermis Middel elk jaar wat minder en zo daalden ook de inkomsten.

Om te zorgen dat het bestuur van de kermis niet in het rood kwam te staan, is de stekker er op tijd uit getrokken. De overgebleven financiën werden aan het buurthuis geschonken, zodat het bestuur in samenwerking met de activiteitencommissie verder kan met het organiseren van leuke activiteiten.

In Middel zitten ze niet stil. Zo zijn de jaarlijkse fietstocht en het paasvuur een groot succes. Maar ook de viering van Burendag in september wordt ook elk jaar door een groot aantal inwoners zeer gewaardeerd. Het oud bestuur van de kermis Middel hoopt dat er met deze schenking nog veel meer verbindende activiteiten in Middel georganiseerd gaan worden.

Op de foto die genomen is door Oldeboer Video staan de voorzitter van het buurthuis Jeannette Vos en de oud voorzitter van SFM Michel Siersma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.