jongeren drukken strobalen boer in luttenberg omver

Buurtbewoners reageerden boos en vooral geschrokken. Geschrokken omdat de nacht erna vlakbij ook een agrariër naar neergekomen was na een val van grote hoogte, zo laat Roelof Schuring uit naam van de Ter Borgweg weten. 

Steun voor de melkveehouders
In Luttenberg maken ze zich hard voor de moeilijke situatie waarin veel melkveehouders zitten. “Melkveehouders hebben het momenteel niet makkelijk. De agrariërs hebben niet alleen te kampen met zeer lage melkprijzen. Continu veranderende regelgeving laat het voeren van een agrarische onderneming steeds meer lijken op Russisch roulette. Nadat de melkquota eraf waren besloten veel melkveehouders te gaan investeren om zo meer vee te kunnen gaan houden. Nieuwe fosfaatregels straffen dit direct af”, aldus Roelof Schuring. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.