imminkhoeve in lemele opent aangepaste speeltuin

Toegankelijk voor iedereen
Momenteel zijn er maar een handjevol aangepaste speeltuinen in Nederland. In samenwerking met de Speeltuinbende heeft Imminkhoeve bekeken wat er nodig is om een nieuwe speeltuin toegankelijk te maken voor álle kinderen, met of zonder handicap. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om deze speeltuin te realiseren.

Voor Imminkhoeve staat samen spelen centraal, wat met de nieuwe speeltuin ook echt mogelijk is. De nieuwe speeltuin past dan ook uitstekend bij alle breed toegankelijke vakantieaccommodaties. Op 24 september is het tevens Open Dag en kan iedereen een kijkje nemen bij Imminkhoeve. Ook na deze dag blijft de speeltuin vrij toegankelijk voor gasten van Imminkhoeve en voor dagjesmensen. Vanaf het terras kunnen ouders en begeleiders een oogje in het zeil houden.

Programma Open Dag Imminkhoeve
Je bent op zaterdag 24 september van 13.00 tot 17.00 uur van harte welkom aan de Lemelerweg in Lemele. De officiële opening is van 14.00 tot 15.00 uur. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.