hoonhorst viert de zomer tijdens dorpspleinfeest

Gelukkig kwamen er uiteindelijk toch nog wat zonnestralen om de hoek kijken. Alle aanwezigen hebben kunnen genieten van een live-optreden van de meisjes van plezier. Ze schuifelden van tafel na tafel om hun muzikale kunsten ten toon te brengen wat een intieme sfeer met zich mee bracht.

Tegen 17.00 uur werd het thema van 2017 bekend gemaakt. Dit jaar konden de mensen van Hoonhorst en omstreken stemmen op hun favoriete thema. Het was een nek-aan-nekrace tussen ‘Rio in Hakkersdonk’ en ‘De Hoonhakkers bint niet te film `n’. Laatsgenoemde kwam als winnaar uit de bus. Aan menig statafel werd nagepraat over hoe ze er invulling aan zouden gegeven aan het nieuwe thema.  

Het bleef nog lang gezellig in Hoonhorst met een drankje en de barbecue die overuren maakte. Vervolgens gingen zelfs nog de voetjes van de vloer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.