Home / archiefcentraal / het nieuwe seizoen van hof jeugdtheaterschool raalte staat voor de deur

het nieuwe seizoen van hof jeugdtheaterschool raalte staat voor de deur

Kinderen die geïnteresseerd zijn in theater, musical en podium opgelet: het nieuwe lesseizoen van de Hof-Jeugdtheaterschool Raalte gaat in september weer van start. Er worden theaterlessen gegeven die bestemd zijn voor alle jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, te zingen en te dansen en die niet bang zijn om op een podium te staan.

Het lesjaar bestaat uit 24 wekelijkse lessen van 1½ uur en staat onder leiding van ervaren docenten die weten waar ze het over hebben. “We werken aan de hand van een speciaal voor ons geschreven script waar alle kinderen een bepalende rol spelen. Natuurlijk sluiten we het lesseizoen af met een spetterende voorstelling, die we spelen voor publiek! Kennismaken kan op de proefles die we geven op 7 september.”

Opgeven voor een gratis proefles op 7 september of het lesjaar kan via de http://hofjeugdtheaterschool.nl

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.