het lekkerste ijsje van overijssel in lierderholthuis

De organisatie zorgt voor het ijs en lokale producten waarmee je jouw ijsje kunt pimpen. Neem gerust zelf ingrediënten mee. Bijvoorbeeld frambozen of bessen uit jouw tuin maken jouw ijsje uniek! Zowel kinderen als volwassenen kunnen kosteloos meedoen.

Zodra de ijscreaties klaar zijn worden ze gefotografeerd. De foto’s en recepten worden kort na de workshop via JIJ&Overijssel gedeeld en kunnen geliked worden. De 10 foto’s met de meeste likes vormen de Top 10. Deelnemers die in deze Top 10 terecht komen doen mee in de eindstrijd in het Provinciehuis Overijssel op 31 augustus a.s. van 15:00 tot 17:00 uur. In een Heel-Holland-Bakt-achtige setting zullen de deelnemers nogmaals hun ijscreatie maken om de deskundige jury te overtuigen van hun lekkerste ijsje!

In goed overleg met de Red Horse Company, organiseert Lierderholthuis de ijsworkshop tijdens de Benefietstocht op zondag 14 augustus, om 11 uur, in Dorpshuis Lierderholthuis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.