heino stelt zege in eerste helft veilig

Heino kende een sterke eerste helft, zo vertelde hun trainer Michel Steggink. Hij zag zijn ploeg twee prima uitgespeelde doelpunten maken en daarnaast ook een penalty verzilveren. Zodoende stond Heino met de rust al op een comfortabele 3-0 voorsprong dankzij, met name, Robin Gerritsen. Gerritsen nam met een onvervalste hattrick de hele productie van de thuisploeg voor zijn rekening voor de rust.

De wedstrijd was daardoor halverwege al beslist De tweede helft zag Steggink zijn ploeg wat minder goed voor de dag komen dan in de eerste helft: “De tweede helft vond ik de uitvoering matig waardoor je ZAC nog enigszins de mogelijkheid geeft om in de wedstrijd te komen. Daar was ik niet zo tevreden over. Maar over het algemeen wel, we hebben terecht gewonnen. In de eerste helft vond ik ons goed aan de bal en hebben we prima doelpunten gemaakt.”

Ondanks de wat mindere tweede helft van Heino kwamen de groenhemden geen moment meer in de problemen. ZAC scoorde nog wel de eretreffer via Joost Vulkers. Tien minuten voor tijd zorgde Robin Gerritsen voor de 4-1 eindstand. Een prima zege dus voor Heino dat hierdoor als tweede eindigt in de bekerpoule achter Berkum. Hiermee bekert Heino dus verder en zal het zijn naam terugvinden in de koker bij loting voor de volgende ronde.

Het vizier van Heino zal echter allerminst op de beker gericht zijn, in ieder geval de komende week niet. Volgende week start namelijk de competitie en dan staat meteen de derby en kraker tegen Rohda Raalte op het programma. De wedstrijd is zelfs verplaatst naar de zaterdagavond omdat beide clubs er een voetbalfeest van willen maken en hopen op veel toeschouwers. Aanvang van Heino – Rohda volgende week zaterdag is om 19:00u.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.