heino start met tabletcafe voor senioren

Vanaf vrijdagmorgen 16 september kun je voor de eerste keer in de bibliotheek terecht. Er zullen coaches van de ouderenbonden aanwezig zijn om je te helpen met jouw tablet gebruik. Het is geen les- of opleidingsmorgen, maar meer voor mensen die problemen of vragen hebben over het gebruik ervan. Dus meer ervaring willen opdoen, specifieke vragen hebben, of gezellig hun apps en kennis willen delen.

Elke eerste dinsdagmorgen van de maand, en elke derde vrijdagmorgen van de maand kunnen senioren voor deze digitale ondersteuning terecht, tussen 10.00 en 12.00 uur in de Bibliotheek aan de Van Sonsbeeckstraat 1 te Heino.

Er zijn geen kosten aan verbonden, en er is een koffieautomaat in de bibliotheek aanwezig. Voor vragen kun je terecht bij de bibliotheek, of bij de dhr. Umbach van de KBO tel.nr. 393355.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.