Home / archiefcentraal / gratis boeken voor kleuters op basisscholen in raalte

gratis boeken voor kleuters op basisscholen in raalte

In augustus 2006 verscheen het allereerste Borre-boek ‘Borre en de ijscoman’. Nu in 2016 is inmiddels een hele generatie basisschoolkinderen opgegroeid met de avonturen van het vrolijke ventje in het rood-wit gestreepte shirt.

Jeroen Aalbers (schrijver) en Stefan Tijs (illustrator) hebben na tien jaar samenwerking ruim 100 Borre-boeken op hun naam staan. Met hun nieuwste creatie ‘Borre en de opblaaskrokodil’ hebben ze opnieuw een boek gemaakt dat veel kinderen zal laten genieten van hun “verhaaltje voor het slapengaan”.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.