Home / archiefcentraal / go ahead eagles

go ahead eagles

De eerste grote kans was voor de bezoekers uit Nijmegen. Janio Bikel ging alleen op keeper Theo Zwarthoed af, maar laatstgenoemde won het duel. Het was een boeiend begin van de wedstrijd waarbij het spel op en neer golfde. Na zo’n 20 minuten spelen nam NEC het initiatief. Dat leidde in de 34e minuut tot de verdiende 0-1. Een strakke steekpass van Quicy Owusu-Abeyie werd afgerond door Kevin Mayi.

Wat Hans de Koning in de rust tegen de Deventenaren heeft gezegd is ons niet bekend, dat het werkte was in ieder geval duidelijk. Na 49 minuten poeierde Sander Duits hard binnen. Vervolgens hield doelman Delle NEC op de been toen Randy Wolters op goal schoot. De 2-1 was er één om in te lijsten. In de 58e minuut trok Henrik Ojamaa, de enige buitenlandse basisspeler van de Deventenaren, vanaf rechts naar binnen en schoot hij fantastisch binnen.

Na een sterke periode van Go Ahead Eagles kwam NEC met hun eerste uitbraak in de tweede helft. Het was direct raak via wederom Kevin Mayi, 2-2. Met nog vijf minuten op de klok kregen de Eagles via Wolters een enorme kans op de 3-2. Oog in oog met doelman Delle faalde de linksbuiten. Een paar minuten later schoot diezelfde Wolters nog maar weer eens op doel, weer wist de doelman van NEC te redden. De wedstrijd eindigde zo in 2-2.

Volgende week zondag spelen de Eagles in Het Kasteel van Sparta Rotterdam. 

Lees ook

Hoofdrijbaan N340 dik drie weken afgesloten

ZWOLLE – Van vrijdag 6 tot en met maandag 30 augustus wordt de N340 tussen …

Home / archiefcentraal / go ahead eagles

go ahead eagles

De ploeg van trainer Hans de Koning was zondagavond kansloos in de Hofstad. Bij rust stonden de Deventenaren al met 1-0 achter.

De tweede helft geloofde Go Ahead Eagles nog even in de gelijkmaker. Maar in de zeventigste minuut gooide Mike Havenaar de wedstrijd in het slot door voor zijn tweede treffer van de avond te tekenen.

Tien minuten voor tijd wqs het definitief gedaan met de mannen van De Koning. Ebuehi bepaalde de eindstand op 3-0.

Volgende week krijgt Go Ahead Eagles NEC Nijmegen op bezoek. De Nijmegenaren speelden gisteravond met 1-1 gelijk tegen PEC Zwolle.

Lees ook

Hoofdrijbaan N340 dik drie weken afgesloten

ZWOLLE – Van vrijdag 6 tot en met maandag 30 augustus wordt de N340 tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.