Home / archiefcentraal / gewoon carolien ervaringen van jonge kinderen

gewoon carolien ervaringen van jonge kinderen

De dochter van Carla zei toen ze drie jaar was, dat ze van de zeven zustersteden kwam. Zij kon daar veel over vertellen. Ze sprak over De Pleiaden. Dat is een sterrencluster, op een afstand van 500 lichtjaar van de aarde.er zijn zo’n 250 tot 500 sterren in dit cluster, alhoewel er maar negen een naam hebben gekregen. De sterren worden ook wel ” de zusters” genoemd.

Over het astraal reizen, uit je lichaam gaan, terwijl je lichaam blijft leven, zei de jongedame; ” je floept uit je lichaam, dan ben je helemaal met licht. Je kunt van de ene naar de andere planeet gaan. Er is geen hel. Je moet wel goed denken en nadenken over wat je doet op aarde, om te zien wat je nog beter kunt.

Veel kinderen vergeten deze dingen als ze wat ouder zijn. Hun ontwikkeling gaat zich dan richten op het leven hier op aarde. Gelukkig kunnen alle mensen de informatie vanwege de veranderende tijd gemakkelijker weer verkrijgen. Alle mensen hebben de mogelijkheid om het goede te doen, ons lichtlichaam te gebruiken en om ons zeker weten te gebruiken.

Mijn zoon had vier jaar voordat hij werkelijk kwam, vertelt; ‘ik ben Gijs, ik ben je zoon’. En zeven jaar later (hij was toen drie jaar) vroeg ik hem; ‘wat maakte dat je mij hebt gekozen?’ Toen zei hij; ’ik was in een soort van kinderwinkel en jij had heel veel lichtjes. Ik moest van een soort van geld betalen om bij jou te mogen komen’. Het is voor hem en misschien in het algemeen bijzonder om op aarde te mogen zijn. Het lijkt dat je als ziel in de hemel het waard ‘moet’ zijn om te mogen komen, in elk geval bewust kiezen (geld geven).

Een ander meissie van twee jaar vertelde me dat ze het heel fijn heeft bij papa en mama en haar zus. Toch mist ze ’thuis’. In haar geval was ‘thuis’ ook de lichte plek, het ware Zelf, de ‘hogere’ energievelden. Ze kon nog niet goed aarden, het licht, de hoge trilling in haar lichaam houden. Ze heeft nog vaardigheden te leren.

Ik vind het leuk om nog meer ervaringen te lezen over kinderen of volwassenen die weten. Vertel gerust je verhaal; info@ carolienjonkman.nl. 

Lees ook

Praktijk Oase-Salland van start in Wijhe

WIJHE – Per 1 februari opent Praktijk Oase-Salland de deuren in Wijhe. De praktijk richt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.