geweldige artiesten en veel gezelligheid op wiejese diekdaegen

Hoogtepunten zijn dit jaar de spetterende show van DJ Korsakoff en als klapper Ronnie Ruysdael op zondag. Maar ook de rommelmarkt xxl en het Keltisch festival op zaterdag en natuurlijk de zondag met de kerkdienst, Diekdaegenbrunch, diverse toertochten en het fantastische straatfestival. De kermis staat als vanouds van vrijdag t/m zondag op het marktplein met weer een spectaculaire attractie.

De Diekdaegenvlag mag weer wapperen!
“Om het mooiste dorp van Overijssel een nog feestelijker tintje te geven vragen wij iedereen die een Diekdaegenvlag bezit, deze te laten wapperen van woensdag 2 september tot maandag 7 september. Als u nog geen vlag hebt; er is nog een beperkt aantal vlaggen te verkrijgen à
€10,00/per stuk bij De Boer Schoenmode aan de Langstraat in Wijhe”, laat de organisatie weten.

Fantastisch programma
Onderstaande vind je het volledige programma van de Wiejese Diekdaegen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.