gemeenteraad op bezoek in marienheem om te horen wat er speelt

In een informele setting gaan de raadsleden, onder leiding van burgemeester Martijn Dadema, met de inwoners van Mariënheem in gesprek over alles wat leeft en speelt in Mariënheem. Ideeën of wensen inbrengen, alleen luisteren, tijdens deze avond kan het allemaal.

De gemeenteraad van Raalte bezoekt in deze raadsperiode alle kernen. De raad wil op deze manier op een toegankelijke en laagdrempelige manier in gesprek gaan met de inwoners. Burgemeester Martijn Dadema zit de avond voor.

Presenteer jouw onderwerp
Doel van de bijeenkomst is te horen wat er speelt in de kernen en om inwoners en groepen gelegenheid te bieden hun onderwerpen te presenteren. Dat kan iets zijn wat in de kern speelt maar het kan ook een meer algemeen onderwerp zijn. De raad hoopt op een grote opkomst. Jong en oud is welkom met ideeën en wensen, mensen die alleen willen luisteren zijn uiteraard ook van harte welkom.

Opgeven om te spreken
Wil je tijdens deze avond jouw idee presenteren? Je mag het onderwerp alvast laten weten via griffie@raalte.nl. Omschrijf hierbij kort het idee dat je wilt presenteren. Ook op de avond zelf kun je nog doorgeven of je wilt pitchen.

Programma
De bijeenkomst is op dinsdag 13 september bij Gasterij de Kruidentuin in Mariënheem. Onderstaande vind je het volledige programma:

20.00-21.30 uur
Welkom door burgemeester Dadema. Inwoners pitchen in twee minuten plenair hun onderwerp. Inwoners en raadsleden wisselen van gedachten op basis van de pitch. Korte reactie per fractie op de pitches. De sprekers krijgen de gelegenheid voor een reactie.

21.30-22.00 uur
De verzamelde onderwerpen worden van een prioriteit voorzien door alle aanwezige inwoners uit Mariënheem. Aan het eind van de bijeenkomst informeert de voorzitter je over het verdere verloop van het proces ten aanzien van de ingebrachte onderwerpen.

22.00 uur
Informele afsluiting met een drankje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.