geen bliksemse stoppelhaeneproblemen

Er viel wel een bui, het donderde ook flink (alhoewel je dat niet kon horen) en de bliksem kon je goed zien, maar er waren tenten zat waar je je onder kon verschuilen. De bliksem leidde er niet toe dat er iets ontruimd, gestaakt of afgezegd moest worden. Voor zover wij geïnformeerd zijn althans.

Dus mocht het ‘noodweer’ toch narigheid veroorzaakt hebben – elders in het land zijn er wel feessies stil gelegd – dan zien we dat hieronder wel verschijnen.

Trouwens, ook van de politie krijgen we weinig narigheid te horen. Er zal best hier en daar een verhit opstandje geweest zijn, maar tot op heden lijkt Salland een rustige editie van Stöppelhaene mee te maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.