een eigen bedrijf als vakantiebaan jongeren in olst wijhe doen het

Het project duurt ongeveer zes weken en na afloop bepaalt de deelnemer zelf of hij/zij verder gaat met zijn/haar bedrijf.

Adriaan Kluin en Ruben Brinkhof zijn de ZomerOndernemers van Olst-Wijhe en doen verslag.

Adriaan Kluin
“Mijn naam is Adriaan Kluin. Volgend jaar ga ik mijn havo afronden op het Deltion Sprint Lyceum. Het leek mij leuk om deze zomer aan het project ZomerOndernemer deel te nemen. Samen met mijn vriend Ruben Brinkhof volg ik dit project. Ik heb mij niet alleen ingeschreven om van mijn idee een onderneming te maken maar ook omdat ik hoop er wat aan te hebben als ik later op het HBO zit. Tot nu toe heb ik al veel geleerd en ben ik erg positief over de ZomerOndernemer.

We zijn het project ingegaan met een bedrijfsidee. Ons idee was een webshop in Exclusieve herenkleding. Wij zijn deze zomer ons idee aan het uitwerken. Met behulp van dit project hopen wij een grote stap te zetten richting onze eigen onderneming. Overigens zijn wij al te vinden op Instagram met de naam @dblacc.fashion.store.

26 Augustus is de kick-out van de ZomerOndernemer. Ik hoop nog veel te leren en ben erg benieuwd wat er nog te wachten staat als het gaat om ons eigen idee.”

Ruben Brinkhof
“Mijn naam is Ruben Brinkhof, volgend jaar ga ik de HBO studie bedrijfskunde MER op het Windesheim te Zwolle volgen. Samen met Adriaan Kluin heb ik mij ingeschreven voor het project ZomerOndernemer te Zwolle. De aanleiding van mijn inschrijving was informatie ontvangen over het realiseren van je eigen bedrijf en het maken van een goed en compleet bedrijfsplan en het ontvangen van informatie die ik in de toekomst kan gebruiken tijdens mijn opleiding.

Mijn mening over het project ZomerOndernemer is tot nu toe zeer positief, je werkt in een omgeving met zeer gemotiveerde collega’s. Twee mannen die overal verstand van hebben helpen met problemen en zoeken samen met je naar oplossingen of sparren over je idee. Ons idee is om een webshop te ontwikkelen en realiseren voor exclusieve herenkleding, waar we al verschillende overeenkomsten voor hebben gesloten met verschillende merken. Ons idee is relatief goed ontwikkeld met o.a. een instagrampagina: @dblacc.fashion.store.

We hopen in de periode van ZomerOndernemer startklaar te zijn en zo ons eigen bedrijfje te hebben. Qua ZomerOndernemer verwacht ik nog veel te leren van alle gastsprekers en de inspirerende bezoekjes aan verschillende instanties.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.