drumfanfare st caecilia pakt uit tijdens stoppelhaeneoptocht

Van de fanfare zelf: Voorheen deed St. Caecilia al met aangepaste kleding mee aan de Stöppelhaeneoptocht, maar voor deze speciale editie gingen de leden gekleed zoals vroeger. De muzikanten droegen boerenkielen (antraciet met krijtstreep) met zwarte pet en rode zakdoek. De dames muzikanten gingen gekleed in een jurk van vroeger, terwijl de dames van de twirl een jurk en schort in Ot en Sien stijl aan hadden. De tambour-maître was gekleed als barones. Haar jurk is gemaakt door Mw. Mentink die jarenlang met fam. Mensink een wagen heeft gemaakt voor de optocht.

Ook deed St. Caecilia dit jaar voor het eerst met een wagen mee aan de optocht. Enkele jeugdleden zijn met hun ouders vorig jaar al begonnen met straatversiering. Dit jaar  deden ze met een  wagen mee aan de  C categorie. Hiervoor hebben ze wekenlang geknutseld en geplakt.  Deze wagen had uiteraard een muzikaal thema.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.