drukke dag eagles met vastleggen achenteh huur locigno verhuur ten den en verkoop van der meer

Rochdi Achenteh komt transfervrij over
“Ik ben een vrolijke en behulpzame jongen, maar als ik op het veld sta gaat die knop om. Dan word ik een bijter. Dan bijt ik me helemaal vast in mijn tegenstander.” Linksback Rochdi Achenteh (28) is dit seizoen te bewonderen in het shirt van Go Ahead Eagles. Hij tekende vandaag een contract dat hem voor dit seizoen verbindt aan de Deventer club, zo valt op de clubsite te lezen.

De Nederlands-Marokkaanse linksback kwam in het verleden uit voor PEC Zwolle, Vitesse en Willem II.

Robin van der Meer naar FC Utrecht
Go Ahead Eagles en FC Utrecht hebben overeenstemming bereikt over de afkoopsom van Robin van der Meer (21). De verdediger tekent bij de Domstedelingen een contract voor vier jaar. “Ik kan Go Ahead Eagles alleen maar heel dankbaar zijn”, vertelt Robin van der Meer, die twee jaar geleden overkwam van de A1 van ADO Den Haag.

“Sindsdien heb ik in Deventer veel stappen gezet als speler. Ik heb erg veel geleerd van mijn medespelers en de stafleden, te weten Dennis Demmers, Hans de Koning, Harry Decheiver en Michel Boerebach. Met laatstgenoemde had ik een speciale band. We hebben dezelfde humor en Mies was altijd erg eerlijk en direct tegen me. Dat heeft mij ontzettend geholpen in mijn ontwikkeling.”

Huur Sébastien Locigno van KV Oostende
Locigno komt over van KV Oostende, dat hem vorig jaar overnam van AA Gent. “Ik ben een vleugelverdediger die zijn defensieve taken absoluut niet verzuimt, maar ook graag aanvallend zijn steentje bijdraagt. Ik denk dat dat wel past bij Go Ahead Eagles.” Toen Sébastien Locigno (20) vorige week over de interesse uit Deventer vernam, ging hij naar eigen zeggen meteen Youtuben en Googlen. “Ik pas bij deze club”, was Locigno’s conclusie, waardoor de Belgische back dit seizoen op huurbasis uitkomt voor Go Ahead Eagles.

Verhuur Teije ten Den aan Helmond Sport
Teije ten Den (23) maakt dit seizoen af in Helmond. De aanvaller wordt door Helmond Sport gehuurd van Go Ahead Eagles. Ten Den kwam in 2013 over van Rohda Raalte naar Go Ahead Eagles. De tweede helft van het seizoen 2014/2015 bracht hij op huurbasis door bij FC Oss. Vorig seizoen kwam de aanvaller tot 21 optredens in het vlaggenschip van Go Ahead Eagles, waarin hij vijf keer scoorde. Teije ten Den heeft nog een contract tot medio 2017 in Deventer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.