deelnemers gezocht voor fifa toernooi en bubbelvoetbal

FIFA toernooi
Het spel FIFA is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een razend populaire videogame voor alle leeftijden. Stöppelhaene organiseert daarom samen met een aantal professionele spelbegeleiders het Stöppelhaene FIFA toernooi. In de Feestfabriek op ’t Stöppelveld staan 8 Sony Playstations 4 met grote 32″ Full HD LED televisies klaar voor dit game evenement. Op dit moment is FIFA 16 de nieuwste versie van het populaire voetbal spel van EA Sports en dus wordt daarmee gespeeld.

Het toernooi is van 13.00 tot 15.30 uur en daarnaast is het ook mogelijk om tussen 12.00 en 13.00 uur en tussen 15.30 tot 18.00 uur vrij te gamen voor iedereen. Op dit moment zijn er al deelnemers tussen de 11 en 30 jaar. Er zijn geen deelnamekosten verbonden aan deze activiteit en opgeven voor het toernooi kan via ww.stoppelhaene.nl/meedoen-fifa. Voor de winnaars zijn mooie prijzen.

Bubbelvoetbal
Bubbelvoetbal groeit en groeit in populariteit en dat is niet voor niets. Een sport waarbij voetbal de basis, maar lol een vergelijkbaar groot ingrediënt is. De perfecte sport activiteiten voor op de zaterdag van Stöppelhaene. Teams van vier personen kunnen zich opgeven via de website van Stöppelhaene: http://staging2.stoppelhaene.nl/meedoen-bubbelvoetbal.

Er zijn in totaal vier velden, waarvan één veld speciaal voor de jongeren van 11 tot en met 15 jaar. Verzin een leuke teamnaam, en maak een team van mannen en/of vrouwen en ga de strijd aan! Inschrijving voor het toernooi kost €20 euro per team en er zijn veel leuke prijzen te winnen. Het toernooi is midden op ’t Stöppelveld op 27 augustus tussen 10.00 en 15.00 uur.

Kijken mag ook
Niet meedoen aan één van de toernooien? Enthousiaste supporters of stille genieters zijn ook van harte welkom. Alles is gratis toegankelijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.