deelnemers en gerechten in de smaak 2016 zijn bekend

Bezoekers in het laatste volle weekend van september (23, 24 en 25) kunnen bij maar liefst twaalf deelnemers voor een zacht prijsje diverse gerechten en drankjes proberen. Naast Zuiderbuur zijn dat: Brasserie Zwakenberg, Bistro Nostalgie Roalte, BorrelzZ, Joop van den Enk Catering, Grand Café Neuf, Baristini, De Zwaan, De Leeren Lampe, de Bagatelle, De Schoenmaker, Zaal Spoolder en Groepsaccommodatie De Boerschop.

De deelnemers weten inmiddels ook wat ze de bezoekers van het driedaagse proeverijfestival gaan voorschotelen. Het totale overzicht is te vinden op staging2.indesmaakraalte.nl. “Vorig jaar waren we al onder de indruk van de creaties van de diverse keukenbrigades, maar nu ligt het niveau van de gerechten nog hoger. Niet alleen in kwaliteit, maar ook in variatie”, geeft de immer enthousiaste voorzitter Peter Walter aan.

Wie een kijkje neemt op staging2.indesmaakraalte.nl ziet dat zijn lovende woorden wel degelijk hout snijden. De restaurants durven het aan om het beste uit zich naar boven te halen en zeker niet altijd te gaan voor het gangbare. Het resultaat is een mooie mix tussen traditioneel bourgondisch en innovatief en een combinatie van de Sallandse- en de wereldkeuken. Zo staan slakken en paardenstoof samen op de kaart met heerlijk gemarineerde spareribs.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.