de doelstelling van sv raalte mooi voetbal spelen

Christiaan Veldmaat, de hoofdtrainer van Raalte, vond de uitslag geflatteerd. “Qua afronding was WZC wel verder dan wij, maar als wij de kansen voor de rust afmaakten wordt het een hele andere wedstrijd.” In de tweede helft had zijn elftal een 0-1 achterstand kunnen wegwerken, maar vanaf de strafschopstip werd echter gemist. De penalty werd gegeven vanwege een handsbal. “Naar mate de wedstrijd vorderde namen we meer risico’s waardoor er meer ruimte ontstond. WZC heeft dat heel goed benut, maar in mijn ogen was een gelijkspel meer terecht geweest.”

Op de vraag wat voor Raalte de doelstelling voor de competitie moet worden, komt Veldmaat met een opmerkelijk antwoord: “Ik heb tegen de jongens gezegd dat ik met goed voetbal zo ver mogelijk wil komen en daar blijf ik bij. Mensen moeten zien dat wij graag aanvallend willen voetballen. Ik heb echter nog geen eindklassering voor ogen.”

Aanstaande dinsdag speelt Raalte de volgende wedstrijd in de poulefase. Zalk, dat zaterdag nog met 1-3 verloor van Wijhe’92, is dan de tegenstander. De wedstrijd op Sportpark An de Steege begint om 18.45 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.