Home / archiefcentraal / de buurvrouw zorgt voor vrolijke noot tijdens bbq bij de haere heino

de buurvrouw zorgt voor vrolijke noot tijdens bbq bij de haere heino

Een luxe tent werd opgezet, welke smaakvol werd ingericht door enkele dames. In het kader van de Olympische Spelen werden er gouden ballonnen opgehangen. Groots was het genoegen voor de organisatie dan ook, dat er weer een volle bak aan bezoekers aanwezig was, die met de live-muziek van het duo “de buurvrouw” uit volle borst meezong. Daarbij werd door het duo goed ingehaakt op de smaak van het publiek.
Terwijl de barbecues gevuld met vlees en de warmte van de vuurkorf goed bezocht werd door de enthousiaste bewoners van het appartementen complex “de Haere”.

“Al met al een jaarlijks evenement dat zeker volgend jaar weer een vervolg zal krijgen. Tot in de kleine uurtjes werd er ontspannen en nagekaart, waarbij ook vakantie-perikelen aan de orde kwamen. Daarmee kon iedereen, inclusief de organiserende bewonerscommissie bestaande uit: Arie Ekhardt, Henk Gensen, Jack Koeleman en Frans Stappenbelt, weer met een goed gevoel terugkijken op deze jaarlijkse warming-up voor de Pompdagen”, aldus Frans Stappenbelt.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.