daverende slotvoorstelling in het lommerrijk

In zijn derde programma ‘Zleur’ verhuist cabaretier Thijs Kemperink naar de buurt waar hij is geboren en opgegroeid. Dat betekent geen wilde feesten meer, maar een receptie ter gelegenheid van het vijftigjarige huwelijk van de buren, geen bier maar advocaat, en om 11 uur op één oor. Bovendien hebben Thijs en zijn ex-vriendin een kinderwens, waarbij hij als een ware James Bond met een geheimzinnige koffer van ziekenhuis naar ziekenhuis racet en zich ondertussen vertwijfeld afvraagt of alles ooit goed komt. De gay-pride, een pakwerker zonder pak, zangzaad, een boef, het landleven, een aquarium en een avondwake voor een hond. Alles komt voorbij. Een leven met of zonder zleur?

De entree bedraagt €10 inclusief een consumptie. De sfeer is geweldig in het theaterbos: koffie, kussentjes, eigengebakken koek, dekentjes, een drankje en een hapje! Kom het zelf ervaren, een middagje uitstijgen boven je eigen sleur en gewenning; humor en cultuur (voor boven de 18!) in Luttenberg.

Meer foto's