coureur uit wijhe overlijdt drie weken na crash aan complicaties

Hollegien ging op 16 juli onderuit op het TT Circuit Assen tijdens een training voor de SportCup 600 wedstrijd. Dat gebeurde in de Geert Timmer bocht.

Op de website Racesport.nl hebben de familie en het motorteam een verklaring

‘Vanwege ernstige fracturen in zijn bekken en elleboog is hij, eerst in Assen en later in Zwolle, behandeld in het ziekenhuis. Op 2 augustus mocht hij naar revalidatiecentrum de Vogellanden in Zwolle om te beginnen aan zijn revalidatieproces’, laten de familie en het team weten in een verklaring op de website Racesport.nl.

‘Wouter was, zoals altijd, vol goede moed om snel volledig te herstellen, maar helaas heeft hij die middag een een zware longembolie gekregen. Er waren teveel bloedpropjes ontstaan in zijn lichaam en ondanks snel ingrijpen van de medische staf is dit Wouter helaas fataal geworden.’

Condoleance
Wouter is overgebracht naar aula Het Weijtendaal in Wijhe, waar zondag tussen 15.00 en 15.30 uur gelegenheid is tot afscheid nemen en de familie te condoleren. Ook is er een speciaal condoleanceregister geopend, die vind je hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.