comfortabele zege voor lemele

Lemele trof in MVV’69 een tegenstander dat het komende seizoen een klasse lager uitkomt in de competitie. Lemele speelt dan voor het tweede seizoen in de zaterdag 3e klasse D. MVV’69 komt uit in de zaterdag 4e klasse D.

Dit klasseverschil kwam ook in de score tot uiting. Lemele was een maatje te groot voor MVV’69 en speelde zich naar een regelmatige 3-0 overwinning. Hierdoor gaat Lemele voorlopig aan kop in zijn bekerpoule aangezien Sportlust Vroomshoop en Heeten morgen hun wedstrijd afwerken.
Aanstaande dinsdag staat de tweede wedstrijd in de beker op het programma voor deze vier teams. Dan speelt Lemele wederom thuis, ditmaal tegen Sportlust Vroomshoop. Aftrap op sportpark Zandeinde is dan om 18:45u.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.