chuck borden zoekt hulp voor landelijke tv reclame

“De sterren van de reclame hebben we al gevonden”, laat Borden weten op de speciaal aangemaakte fundraiser-pagina. “Een groep zeer enthousiaste kinderen die graag wat stunts voor ons uitvoeren. Zij zullen schitteren in onze reclame!”

Maar bij het maken van de commercial komt een hoop kijken. En de prijskaartjes moeten allemaal betaald worden. Chuck: “Kosten voor het productiebedrijf, de editing en het uitzenden moeten gedekt worden.” Het streefbedrag staat momenteel op 9.500 dollar.

Boost
De reclame wordt uiteindelijk twee weken lang uitgezonden door Ster reclame bij ZAPP. “We denken dat dit Stuntcamp een flinke boost kan geven! En drukkere tijden betekent meer baankansen voor jonge mannen en vrouwen die een carrière in de stuntwereld ambiëren.”

Mensen die de Amerikaanse Raaltenaar financieel steunen, krijgen daar diverse spullen of kortingen voor terug.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/ODvzM-prG8U”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.