centrumverdediger bezorgt rohda raalte verdiende zege

Trainer Frank Tempelman was tevreden over het spel van zijn ploeg. “Voor de rust voetbalde SVZW wat makkelijker, maar wij werden in aanvallend opzicht wel gevaarlijker. In de pauze, toen het nog 1-1 was, hebben we wat dingen aangegeven. Na de rust hebben we uitstekend gespeeld. Daar ben ik tevreden over.”

Gomez scoorde volgens zijn trainer twee goede goals. “Dat was zeker voor hem zelf een belangrijke opsteker. Het waren ook geen makkelijke goals. Met name de laatste creëerde hij zelf door een goede loopactie en goed zijn lichaam te gebruiken. Hij werkt hard voor de ploeg, dus hij verdiend deze beloning”, aldus een blije trainer.

“Vorige week speelden we nog een oefenwedstrijd die niet zo goed verliep, dus de wedstrijd van vandaag was dus een fijne meevaller”, vervolgt Tempelman. “De voorbereiding is nog maar kort, we zijn ook pas sinds een paar dagen compleet. Daarvoor hebben we met name geïnvesteerd in het ontwikkelen van de fysieke mogelijkheden.”

De komende week krijgt Rohda het druk met nog eens twee bekerwedstrijden binnen 4 dagen. Eerst speelt de ploeg van Tempelman tegen ATC’65 (dinsdagavond om 20.00 uur), om vervolgens komende zaterdag aan te treden tegen RKZVC (aftrap om 16.00). Beide wedstrijden worden gespeeld op Sportpark Tijenraan. “Voor de ontwikkeling van het team is dat natuurlijk een prima week”, vertelt Tempelman. “Het is wel zo vroeg in het seizoen. De eerste wedstrijd gaat nog wel, maar ik hoop dat we de tweede en derde wedstrijd ook goed doorkomen. Als ik de keuze had, dan had ik deze wedstrijden liever wat later in het seizoen gespeeld. Maar de andere kant is dat we nog twee goede wedstrijden tegemoet hebben voordat de competitie begint.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.