Home / archiefcentraal / broeklanderfeest sluit af met sportieve dag

broeklanderfeest sluit af met sportieve dag

Playbackshow en sportiviteit
Terwijl de meeste mensen nog de slaap uit hun ogen veegden, stonden zij toch alweer vroeg paraat. De maandag trapte af met de playbackshow. De aanmeldingen liepen twee weken voor het feest nog zo storm dat er groepen moesten worden afgezegd. “Dit is het tweede jaar dat we het organiseren. Vorig jaar draaiden we nog mee met de ‘oude organisatie’, nu hebben we het met name met de nieuwe groep gedaan. Heel vet dat het dan zo goed loopt”, aldus de playbackshow organisatie.

’s Middags stond in het teken van sporten. Met de beachvolleybal deden maar liefst achtentwintig volwassen teams en 8 jeugdteams mee en zoals altijd mocht ook het doelschieten niet ontbreken.

Stoelendans
Op de maandagavond werd de 95e editie van de stoelendans gehouden. “Bij vele tentfeesten is dit onderdeel al lang uit het programma geschrapt. Bij ons loopt dit jaarlijks nog zo goed dat wij hier niet aan denken. En sommige tradities moeten we ook gewoon in ere houden”, aldus Wouter Maatman van de organisatie. Mace Middelkamp werd 1e bij de kinderen, Esli Maatman werd 1e bij de vrouwen en oud voorzitter Wout Groot Koerkamp werd 1e bij de heren.

Heerlijke stapavond
“We hebben vele bands bekeken en kwamen op een gegeven moment MMOOZZ tegen. We waren direct verkocht!” aldus Esli van de organisatie. De band MMOOZZ speelde de fijnste nummers en het publiek ging er helemaal op los. In de pauzes vulde DJ Jeronimo de band fantastisch aan. Al met al een heerlijke stapavond.

Broeklanderfeest kan terugkijken naar een zeer geslaagd feestweekend. Tot volgend jaar!

Lees ook

Provincie blijft erbij: geen handhaving PAS-meldingen

Besluit na rechtszaak van milieuorganisaties verder aangescherpt, maar niet herzien ZWOLLE – De provincie Overijssel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.