Home / archiefcentraal / brett roescher

brett roescher

Ook mijn tweewielervoorkeur stamt uit een vage jeugdherinnering. Het was op de stoep van Frans Roeschers motorzaak aan de Raalter Domineeskamp waar ik voor het eerst de machtige Laverda’s, Moto Guzzi’s en Triumphs zag staan. De aanblik van deze rode en oranje motorfietsen bleek hardnekkig en allesbepalend voor later. Honderdduizenden kilometers reed ik op hevig trillende en ronkende Jota’s. Uren bracht ik door in het zadel van snorkelende T5’s en gillende Tigers. Tot op de dag van vandaag is mijn leven één lange oldtimertocht van jeugdig en tijdloos geluk.

Ik stak mijn duim omhoog naar de laatste in de stoet, een vrolijke vijftiger op een Kreidler Florett, en rende verder richting Lemelerveld.

brettcolumn@hotmail.com
www.brettsnap.nl

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.