brett roescher

Ook mijn tweewielervoorkeur stamt uit een vage jeugdherinnering. Het was op de stoep van Frans Roeschers motorzaak aan de Raalter Domineeskamp waar ik voor het eerst de machtige Laverda’s, Moto Guzzi’s en Triumphs zag staan. De aanblik van deze rode en oranje motorfietsen bleek hardnekkig en allesbepalend voor later. Honderdduizenden kilometers reed ik op hevig trillende en ronkende Jota’s. Uren bracht ik door in het zadel van snorkelende T5’s en gillende Tigers. Tot op de dag van vandaag is mijn leven één lange oldtimertocht van jeugdig en tijdloos geluk.

Ik stak mijn duim omhoog naar de laatste in de stoet, een vrolijke vijftiger op een Kreidler Florett, en rende verder richting Lemelerveld.

brettcolumn@hotmail.com
staging2.brettsnap.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.