Home / archiefcentraal / brett rio

brett rio

Daarom drukt Hendriks zijn stempel ook op de kledinglijn van onze 243 sporthelden. De uitstraling moet namelijk in het verlengde liggen van de merkwaarden van het NOC*NSF: Team NL staat voor ‘sport, Nederland, warmte, trots, kracht en stoer’. Het is een functioneel pakket geworden waarin de kleur oranje vanzelfsprekend overheerst, in een mix van herkenbare Rio-elementen en mooie details, zoals geborduurde badges en een subtiel verwerkt motief van de bestrating van de Copacabana-boulevard. Het pakket bestaat, compleet met de diverse accessoires en schoeisel, in totaal uit 41 items.

In de sloppenwijk Antares, op een uur treinen van de Olympische stad, werden een week eerder de Favela Games georganiseerd. Voor de sportende kinderen, die opgroeien tussen drugsgeweld en corruptie, was de kledinglijn minder goed verzorgd. Andreia da Silva, een crackverslaafde moeder van vijf dochters, was desondanks enthousiast ‘Ik vind het best dat ze voetballen. Dan raken ze tenminste niet zwanger.’

brettcolumn@hotmail.com 
www.brettsnap.nl 

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.