bijeenkomst zp raalte over financieringen voor zpers

Onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn financieringen voor ZP’ers en de bank als informatiebron voor de ondernemer. Velderman zal ook ingaan op wat onder de aanwezigen leeft, vragen zijn dus zeer welkom.

Zelfstandige professionals en andere geïnteresseerden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom bij Op1 (boven het Kulturhus Raalte). Na de presentatie is er uiteraard volop gelegenheid om in ongedwongen sfeer andere zelfstandige professionals te ontmoeten tijdens de netwerkborrel. Deze bijeenkomst is gratis. Aanmelden is wel gewenst.

Meer informatie of lid worden? Kijk op staging2.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.