bewoners weydeblick vieren vierde lustrum

Het gebouw werd twintig jaar geleden met een mooie ceremonie en onthulling van het beeld ‘De Mens’ op het binnenplein, door de voorganger van woningcorporatie Salland Wonen en de gezamenlijke eerste bewoners op feestelijke wijze in gebruik genomen.

Guus Blok, secretaris Bewonerscommissie, doet verslag:

Nadat voorzitter Ginie Kleinlugtenbelt van de bewonerscommissie in de ontmoetingsruimte “Het Aalscholversnest” haar welkomstwoord had gehouden, stelden alle bewoners zich op in de tuin en op het terras en luisterden daar naar het gedicht “Ode aan 20 jaar Weydeblick” voorgedragen door Ben Oostewechel.

Vervolgens werd door alle bewoners het “Roalter Volkslied” in het Sallands dialect gezongen. Ook de “Randstadters” onder de bewoners zongen dapper mee met hun Sallandse buren.

De middag werd in het “Aalscholversnest” voortgezet met een lekker drankje en een feestelijke BBQ met diverse heerlijke warme en koude gerechten, die op het terras werden bereid door medebewoner en Chef Kok Rob Biesaart.

Aan de hand van de vele fotoboeken kwamen aan de tafels ook de vrolijke verhalen los over de vele feesten en activiteiten, die in de loop van 20 jaar vaak tot in de kleine uurtjes in deze zaal hebben plaats gevonden en waarbij menig biertje en wijntje werd genuttigd.

Het “Aalscholversnest” is het gezellige centrale punt van de “Weydeblick”, waar veelal een vaste groep bewoners elkaar wekelijks treft voor de gymnastiek op maandagochtend, het handwerken op dinsdagmiddag, de rummicub en kaart avonden of alleen tijdens het koffie en borreluurtje op zondag.

Alle bewoners zijn het over een ding eens: Het is voor senioren prima wonen in de “Weydeblick”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.