aad en jannie kraaijeveld vieren diamanten huwelijk

Op 6 augustus werd al bij het heugelijke feit stilgestaan met een gezellig verrassingsuitje, aangeboden door de kinderen. Tijdens het bezoek van de burgemeester werd het jubileum nog eens dunnetjes over gevierd.

Aad is geboren op 21 juli 1932 in Sliedrecht in een gezin met vier kinderen en Jannie op 11 december 1935 in Rotterdam in een gezin met twee kinderen. Het huwelijk tussen de twee werd gesloten op het stadhuis van Rotterdam

Samen hebben Aad en Jannie vier kinderen gekregen: twee jongens en twee meisjes (tweeling). Die kinderen hebben gezorgd voor acht kleinkinderen en inmiddels zijn er ook al twee achterkleinkinderen.

Tijdens zijn werkzame leven was Aad beroepsmilitair, hetgeen tot gevolg had dat het gezin regelmatig moest verhuizen. Achtereenvolgens naar Bergen op Zoom, Halsteren, Zoetermeer, Duitsland in twee plaatsen, Elst, Nijmegen en als laatste in 1973 naar Raalte.

Jannie heeft haar tijd besteed aan hun kinderen en later kleinkinderen, het was er altijd gezellig en nooit was er iets te veel. Nog steeds is iedereen welkom en is er een warm gevoel.

Het stel woont met heel veel plezier in Raalte en heeft veel kennissen. Hun vrije tijd besteden de twee graag aan het maken van leuke dagreisjes of vakantie. Samen of met de kinderen of met kennissen. Zo hebben ze al heel wat van ons mooie Nederland en Europa gezien. Al jaren zijn ze lid van Bridge Liga Salland en er wordt dan ook regelmatig een spelletje gespeeld.

Ook de gezondheid laat, op de bekende ouderdomsverschijnselen na, niets te wensen over. Ze hopen dan ook nog vele jaren met elkaar te mogen doorbrengen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.