zorghuis opent naast raalter gemeentehuis

Het Hofstedehuis is één van de nieuwe woonzorglocaties van Dagelijks Leven. Het voormalige school­gebouw uit 1939 is volledig gestript en opnieuw opgebouwd, zodat het voldoet aan de hoogste eisen van zorg en kwaliteit van leven. De studio’s kunnen naar eigen wens worden ingericht.

Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd, afgestemd op de behoeften en interesses van de bewoners. De zorg is ondersteunend aan welzijn, waarbij altijd wordt uitgegaan van de mogelijkheden in plaats van de beperkingen.

Op vrijdag 19 augustus opent Het Hofstedehuis officieel haar deuren. Burgemeester Dadema verzorgt de officiële openingshandeling.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.