wereldreis ralda gaat verder via brazilie naar de vs

Op reis met Ralda betekent vooral heel veel plezier hebben. Die pret begint al bij de repetities waar sommige mensen elkaar pas voor het eerst zien. Je kunt je bij Ralda namelijk op een projectlijst laten zetten, wat betekent dat je gevraagd kunt worden om mee te gaan op reis zonder dat je elke week komt dansen of muziek maken. Het kan dan dus zijn dat je nieuw bent en je reisgenoten tijdens de repetities voor het eerst ziet.

Kijkje achter de voordeur
Na de repetities zijn de reizen natuurlijk waar het om gaat. Naast het dansen en het muziek maken wordt er veel gelachen en gefeest en natuurlijk is er altijd ruimte voor het leren kennen van het land en de mensen waar je bent. In Brazilië verbleef de groep bijvoorbeeld in gastgezinnen, wat resulteerde in een extra diepe en bijzondere ervaring. Je mag zomaar achter de voordeur kijken!

In Nederland brengt Ralda vooral dansen uit de rest van de wereld op het toneel, inclusief de soms exotische kostuums. Als ze naar het buitenland reizen laten ze juist de Nederlandse dansen zien. Dat vinden ze in het buitenland hartstikke leuk om naar te kijken. Maar wat wil je ook met een podium vol Volendamse, Sallandse of Raaltese (Joapikstug) kostuums: dat is één grote ansichtkaart.

Ben je benieuwd naar de avonturen van Ralda, zou je wel een keer mee op reis willen of zou je juist wel internationaal willen dansen? Kijk dan eens op staging2.ralda.nl of volg Ralda op Facebook. De groep heeft dansgroepen vanaf 4 jaar en qua orkesten voor elk wat wils. Iedereen is welkom bij Ralda.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.