weer zes spelers met lagere hcp op golfbaan lemele

In het tussen klassement gaat Freddie Dijk aan kop met 98 punten, Jan Hekman ( Ommen) staat tweede met 78 punten en dan volgen Hans Strijkveen met 69, Jan van der Vinne met 68 en Henri Duerink met 63 punten.

Bij strokeplay gaat het over de benodigde slagen om de 18 holes af te leggen. Een ronde van 54 slagen noemt men Par of te wel gemiddeld drie slagen per hole. Deze week speelden Henri Duerink en Jan Hekman( Ommen) een rondje Par, maar omdat Henri over de laatste negen holes minder slagen nodig had dan Jan, gingen de tien punten naar Henri en moest Jan met negen punten genoegen nemen. Acht punten waren er voor Jan van der Vinne na een ronde 56. Bert Duerink ronde 57, zeven punten en Hans Strijkveen ronde 58, zes punten en Wim van der Linde ronde 59, vijf punten voor het tussen klasssement.Ton Sie en Jan Nekkers met een ronde van 61 slagen en Maurice Wesdorp en Gerrit Tempert met 62 slagen kregen ook punten bijgeschreven.

Het tussen klassement wordt aangevoerd door Hans Strijkveen met 133 punten, Jan van der Vinne staat nu op 130 punten en Henri Duerink heeft 121 punten bij elkaar gespeeld Noël Shannon volgt met 103 punten en Jan Hekman heeft nu 90 punten bij elkaar gespeeld. Niet iedere speler heeft een gelijk aantal wedstrijden gespeeld, maar aan het eind van de rit tellen de beste twintig uitslagen mee, echter als men deze berekening hier op los laat blijft de volgorde het zelfde alleen punten aantal zal beïnvloed worden. Bert Wolberts sloeg op de blinde hole twaalf een hole in one, een felicitatie waard alleen jammer dat hij het zelf niet kon zien op de afslag, omdat de hole aan het gezicht veld is onttrokken, vandaar blinde hole. Tot zover verslag van ronde zeventien op de pitch en putt golfbaan te Lemele.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.