vvd raalte stoppen met azc

“Al bij het besluit hebben wij aangegeven te twijfelen aan onder andere de noodzaak van een groot azc in Raalte. Het bericht van het COA bevestigt deze twijfel en wat ons betreft hakken wij als gemeente nu de knoop door. Dat geeft direct duidelijkheid”, aldus Alexander Kreule, fractievoorzitter VVD Raalte.

Bij de besluitvorming in de gemeenteraad in mei heeft de VVD ook tegen het voorstel voor een AZC met 950 bewoners voor de duur van vijf jaar gestemd. “Dit onder andere vanwege het forse aantal wat niet passend is bij de omvang van Raalte, de haast automatische verlening naar tien jaar die in het voorstel zat, een niet passende locatie en twijfels over de noodzaak van nieuwe azc’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.