vv lemelerveld sluit sponsorcontract met lokale fysio

Bij de fysiotherapiepraktijk kunnen inwoners uit Lemelerveld en Lemele terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie en oedeemtherapie, maar ook voor acupunctuur, beweging en echo/shockwave. Dit is echter niet het enige.

Er is ook een speciaal sportspreekuur waar voetballers van VV Lemelerveld gebruik van kunnen maken. Aangezien voetbal gepaard gaat met blessures, kunnen de leden op maandag voor 11.00 uur contact opnemen met de fysio wanneer zij in het weekend een blessure opgelopen hebben. De fysio zal dezelfde dag nog kijken wat er aan de hand is.

De voetbalvereniging is bijzonder blij met de sponsoring van de fysiotherapie en hoopt op een prettige samenwerking van beide kanten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.